hate these ads?, log in or register to hide them
Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 61 to 69 of 69

Thread: Forum Migration

  1. #61
    Cosmin's Avatar
    Join Date
    March 14, 2012
    Location
    Event Horizon
    Posts
    7,898
    Did a cookie and cache sweep, no joy

  2. #62
    Movember '11 Best Facial Hair, Best 'Tache Movember 2011Movember 2012Donor helgur's Avatar
    Join Date
    April 24, 2011
    Location
    Putting owls in your Moss
    Posts
    10,474
    Weird. Someone could have disabled your rep? I don't know why they would though (and I have no access to alter those settings). PM'ed Entrox about it

  3. #63
    Cosmin's Avatar
    Join Date
    March 14, 2012
    Location
    Event Horizon
    Posts
    7,898
    I am still receiving reps I just have no idea from whom as the name is missing now

    Thankies!

  4. #64

    Join Date
    May 31, 2011
    Posts
    6,306
    Quote Originally Posted by helgur View Post
    Weird. Someone could have disabled your rep? I don't know why they would though (and I have no access to alter those settings). PM'ed Entrox about it
    I'm pretty sure the forum is fine. It's a weird setting in the browser (ad blocker, privacy addon etc.) or his firewall or something that swallows the 'lil graphics or the <span> tag:

    Code:
    <span class="reputationpopupmenu popupmenu popupcustom" title="1957726" id="yui-gen37">
      <a class="popupctrl reputation" href="reputation.php?do=addreputation&amp;p=1957726" title="Add to this user's reputation" rel="nofollow" id="reputation_1957726">
      <!--<img src="images/buttons/reputation-40b.png" alt="Add to this user's reputation" /> -->&nbsp;
      </a>
    </span>

  5. #65
    Cosmin's Avatar
    Join Date
    March 14, 2012
    Location
    Event Horizon
    Posts
    7,898
    Tried two browsers (vanilla Edge and my own Firefox with disabled addons) then with both pi-holes disabled and still no joy

    I tried the mobile phone browser as well with wi-fi and without wi-fi (4G) and it's exactly the same issue - button missing in browser. So any firewall/whatevs would be not there if there's a 4G connection involved instead of wi-fi (granted I installed DD-WRT on my router a few days ago but the issue pre-dated that).


    Edit: funnily enough the infarction I got ages ago still shows Cue as the perpretrator but I can't see who is repping me. I can see the last I gave out rep was sometime in nov last year albeit I can clearly remember repping much more recently (like the NY thread and what not).
    Last edited by Cosmin; February 14 2022 at 01:09:40 PM.

  6. #66
    Cosmin's Avatar
    Join Date
    March 14, 2012
    Location
    Event Horizon
    Posts
    7,898
    Quote Originally Posted by helgur View Post
    Weird. Someone could have disabled your rep? I don't know why they would though (and I have no access to alter those settings). PM'ed Entrox about it
    Has there been any answer on this? I got some plus reps and can't see who gave them and can't rep people either

  7. #67
    Joe Appleby's Avatar
    Join Date
    April 9, 2011
    Location
    in front of the class
    Posts
    16,433
    Considering the outage the last day, when can we expect to see the forum migration?
    nevar forget

  8. #68
    Movember '11 Best Facial Hair, Best 'Tache Movember 2011Movember 2012Donor helgur's Avatar
    Join Date
    April 24, 2011
    Location
    Putting owls in your Moss
    Posts
    10,474
    As I've understood Entrox has been quite busy lately, but might see something happening soon (tm)

  9. #69
    Malcanis's Avatar
    Join Date
    April 12, 2011
    Posts
    18,630
    It's not happening, get over it
    Quote Originally Posted by Isyel View Post
    And btw, you're such a fucking asshole it genuinely amazes me on a regular basis how you manage to function.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •